A+ A A-

Архангел Рафаил

Архангел Рафаил - или чието име значи "Този, който лекува".

Тъй като тази енергия ми е много близка, представянето й значително ме затруднява. Винаги, когато влизам в контакт с Архангел Рафаил чувствам тази енергия толкова близка и моя, като нещо, което не е нищо различно и извън самия мен. Като най-съкровената ми част и същност.

При контакта си с това невероятно проявление на Божествените аспекти, едно от най-силните чувства, които ме обземат, е пълен Покой. Този покой, в чиято тишина, ти можеш да чуеш и видиш Вечността, да усетиш Божественото във и около себе си. Тишината и покоя, в които можеш просто да съществуваш - далеч от всякакви тревоги, неволи, стрес, умора. В тази тишина и покой няма абсолютно нищо, което да може да те отклони от нея. Там ти си напълно себе си.

Още в самото начало на моите контакти със съзнанията, с които можеш да се свържеш в полето на Акашовите записи, той беше първия, чиито контакт усетих. Едва по-късно разбрах кой (или коя енергия) в същност ми е била на гости, както обичам да казвам. 

Основните качества на тази енергия, които най-често биват приписвани, това са божествената Мъдрост и Лечение. Но лечение от най-висша степен - чрез светлина, чрез енергията на самата душа. Много често при необходимост от премахване на физическо заболяване или дори дребна настинка си призовавам тази енергия, тъй като тя несъмнено е подходяща в случая. 

Другото много интересно проявление, или поне това, което аз за себе си съм установил, е че Архангел Рафаил е много игрив и весел. Той много често ни връща към детските спомени, към пъстротата на живота, към детската, изначална, радост и всички тези хубави моменти от живота ни. Когато вятъра разрошва косите ни, или когато скачаме и пеем от радост. 

Много лъчиста и много нежна енергия. Която винаги ще те успокои, помилва и подкрепи. 

Архангел Рафаил се свързва със сърдечната чакра и зеления (светло зелено-жълтия) цвят. Тъй като аз не съм по точните цветове не мога да кажа дали е така, но пък и какво значение има цвета. Много от цветовете във по-фините измерения нямат аналог или поне не могат да бъдат възприето от нас, така че това е по-скоро ориентир, от колкото ясно представяне. 

Архангел Рафаил е незаменим при методите за лечение, синхронизиране и балансиране на потоците на енергията в тялото. Във всеки момент на неразположение можете да го призовете и той със сигурност ще откликне и ще усетите неговото нежно присъствие. Имате предвид че Ангелите и Архангелите могат да присъстват едновременно на много физически места, така че не се притеснявайте да го повикате, дори и за "дребни" болежки.

Също така Архангел Рафаил може да си помогне да се избавите от зависимости от всякакъв тип - били те на физическо или ментално (модели) ниво. 

Енергията на Архангел Рафаил може да се изпраща на друг човек, без да е необходимо съгласието му. Тази целебна енергия няма странични ефекти и за това е допустимо това да се случва. 

Друга област, в която можем да призовем присъствието на Архангел Рафаил е при пътешествие или пътуване, тъй като той закриля всички пътешественици.  И в този случай това не се отнася само да физическо пътешествие, но и при пътешествие във време, пространство, измерени, пътешествие към себе си. 

Контакта с тази енергия е много лесен, винаги изпълнен с Любов и Подкрепа, и винаги носи ново разбиране и откритие за самите нас. Тъй като той е и носител на Висшата Истина и Мъдрост, оставете се в неговите ръце и се отправете на невероятно пътешествие.

{itpsharepoint}

Оценете
(0 гласа)
Владимир Костадинов

Работя с метода на Акашовите Записи от 2011 година. През този период съм направил множество лични разчитания на Акашови записи, отговори на въпроси както и помощ при усвояване и работа с метода на разчитане. Поддържам сайта на "Акашови записи" с цел да дам възможност на всеки да намери информация за това какво представляват те и как ни помагат!
Още в тази категория: « Архангел Метатрон
нагоре
Посетете нашият
 YouTube канал!
Не идвай при мен да учиш, а да си припомниш - аз ще те водя в твоите спомени, защото ти беше там с нас. Знанието е едно цяло и всеки има парче от него в себе си тук на Земята, и „горе“ пак ще го има цялото.Арх. Метатрон